Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Roze Duizendblad 10ml.

Roze Duizendblad. bloesem essence

Roze Duizendblad geeft bescherming tegen emoties van mensen die heel dicht bij je staan, b.v. familieleden. Deze bescherming komt van binnenuit, het helpt je de pijnlijke dingen/sterke emotionele invloeden langs je heen te laten glijden. Het geeft troost aan het verdriet van het loslaten. Je voelt je dat de bloesem remedie om je heen sluit... dan gaat het naar de binnenste diepste kern van de aura (als het ware tegen je lichaam aan) en duwt dan de buitenste aura laag verder naar buiten waardoor de binnenste laag groter en sterker wordt. Je krijgt ook meer lucht waardoor de buikademhaling beter op gang kan komen! Je voelt letterlijk de energie vanuit de onderkant van je voeten vastwortelen in de aarde, waardoor er een betere afvoer van negatieve energie komt. Je kunt je angst loslaten. Je wordt de dirigent van je eigen leven wat zeer verhelderend werkt. Je wordt stiller van binnen en je blijft beter bij jezelf.
Hierdoor ben je in staat je eigen weg, je eigen pad te bewandelen zonder dat anderen daar hun invloed op kunnen uitoefenen.

Inhoud: 10ml.

Samenstelling: Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 40% v/v

 9,95 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu