Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Star of Bethlehem 10ml.

Star of Bethlehem, bloesem essence

Star of Bethlehem-mensen hebben verwondingen opgelopen in het leven. Een psychische schok kan het hele energetische zenuwstelsel ontregelen. Zij lijden aan malende gedachten, echter alleen over nare, pijnlijke situaties. Je voelt verdriet bij teleurstellingen of na een ongeval of het verlies van een dierbare. De gevolgen van een zwangerschap of een geboortetrauma of schok uit je jeugd kan heden ten dage nog grote gevolgen hebben. Fysieke klachten als rugpijn in het midden van je rug, hoofdpijn tussen de wenkbrauwen of een gevoelige navel kunnen een indicatie zijn. En bij iedere  verwonding/kwetsing wordt de wond weer verder opengereten. Dit is de reden dat bij iedere combinatie Star of Bethlehem is toegevoegd. Tevens is Star of Bethlehem gemaakt volgens de Zon-methode en niet volgens de kookmethode; net zoals alle andere bloesem remedies beschreven in dit boek. Ik heb altijd aangevoeld dat bloesems niet gekookt willen worden omdat dat veel te heftig is voor de tere bloesems.

Een verpleegkundige verliest, na 8 ½ maand in verwachting te zijn, haar dochtertje. Na het innemen van de bloesem remedie blijkt (zij had het idee dat zij dit verlies van jaren geleden een plekje had gegeven), dat zij ’s nachts gedroomd had van haar kindje en ook van het eerste kindje dat in het ziekenhuis was overleden tijdens haar dienst.Dit gaat soms fysiek gepaard met een gevoel van beklemming op je borst, wat de angst in de hand werkt. ’s Morgens werd zij wakker met een gevoel van: hoe kan ik hier nu over gedroomd hebben, het is al zo lang geleden. Het blijkt dat het nu echt uit haar systeem is en kon zij dit eindelijk afsluiten. Dit onderging zij met blijdschap. De oude blokkade was weg. De bloesem remedie helpt echt deze blokkades van oude wonden op te lossen. En geeft blijheid. Een oude blokkade die ieder mens heeft is het trauma van de geboorte.

Tip: Bij iedere geboorte raad ik aan om 6 druppels Star of Bethlehem in het badwater van de baby te doen of het flesje in het bedje te leggen om zodoende de geboorteschok te “neutraliseren” en je nooit een “huilbaby” hebt of krijgt.

Inhoud: 10ml.

Samenstelling: Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 40% v/v

 8,25 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu