Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Wilde Appel 10ml.

Wilde Appel, bloesem essence.

Wilde Appel-mensen blijven vaak steken in pietluttige details. Poetsdwang, anorexia, boulimia, smetvrees horen hierbij. Het is voor nette, keurige, gewetenvolle mensen, die alles in hun leven heel precies willen doen. Door al deze ogenschijnlijke prachtige, calvinistische, eigenschappen worden ze een slaaf van al de dingen, die ze heel precies moeten doen. Ze kunnen ook het gevoel hebben van binnen niet rein/schoon te zijn. Je kan ook een afkeer ontwikkelen van “mentale” verontreiniging zoals onfrisse gedachten en “slechte neigingen”, zoals het idee dat seksuele gemeenschap moreel verkeerd en smerig is.
Je vindt het moeilijk om naar een vreemd toilet te gaan en doet de deuren van het toilet met je ellenbogen open. Je bent bang voor bacteriën. Je hebt een afschuw van pukkeltjes. Dat vind je vies, net zoals zweetvoeten, huisdieren of bloed. Wilde Appel laat de dwangmatige handelingen los, die zo vaak je leven beheersen. Laat je het leven in het juiste perspectief zien en je wordt niet meer door kleinigheden van je stuk brengen.

Inhoud: 10ml.

Samenstelling: Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 40% v/v

 8,25 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu