Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Combinatie 8 - Bloesem Essence

Combinatie 8, bloesem remedie 30ml.

Combinatie 8 bestaat uit de volgende bloesem remedies:
Duizendknoop, Koningin van de Kusten, 3-Eenheid, Turkoois, Vlinderstruik, Dagkoekoeksbloem, Star of Bethlehem, Houttuynnia Cordata en Indische Amandel.

Kernbegrippen van deze combinatie zijn:
Verandering(en) in je leven; omgaan met zorgen en vertwijfeling; eenzaamheid; beter om te kunnen gaan met onrecht; overenthousiasme. Combinatie 8 zorgt ervoor dat je niet meer alles hoeft te doen om de lieve vrede te bewaren en je te verstoppen achter de tv, computer of in drank of drugs of medicijnen. Je kan samen met diegene, die je vertrouwt, je zorgen delen. Je hoeft daarom niet meer te “vluchten” in een ideaal, dat jezelf hebt gecreëerd. Je krijgt weer Geloof, Hoop en Liefde in het leven. Je neemt de besluiten waarvan je, deep down, al wist dat je ze moest nemen en laat je door de “buitenwereld” niet meer tegenhouden. Combinatie 8 heeft een relatie met de dunne-darmmeridiaan dus met het orgaan Dunne darm en kan o.a. aanhoudende somberheid, depressies, overmatige angst, woedeaanvallen of hevige onrust veroorzaken.

Inhoud: 30ml.

Samenstelling: Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 20% v/v

 

 16,50 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu