Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Combinatie 2 - Bloesem Essence

Combinatie 2, bloesem remedie 30ml.

Combinatie 2 bestaat uit de volgende bloesem remedies:
Papaver, Genadekruid, Bali, Komkommerkruid, Komkommerkruid II, Dagkoekoeksbloem, Star of Bethlehem, Waterlelie en Indische Amandel.

Kernbegrippen van deze combinatie zijn:
Meer vertrouwen; minder boosheid; meer energie; beter omgaan met opgelegde taken (werkzaamheden). Combinatie 2 zorgt ervoor dat je niet meer zo piekert of zegt: “Het glas is halfleeg”. Je kijkt positiever naar de toekomst. Je klampt je niet meer vast aan negatieve dingen. Je maakt je minder zorgen. De blokkade van boosheid, verbittering en rancune verdwijnt. Je blijft bij jezelf en hierdoor kan de energie weer goed stromen. Ook hier geldt: je hoeft niet meer als een berg op te zien tegen de vele eisen die aan jou gesteld worden. De angst een black-out te krijgen verdwijnt. Je bent in staat tot handelen op een manier die jou past met veel energie. Combinatie 2 heeft een relatie met de maagmeridiaan dus met het orgaan Maag. Opgekropte ergernis leidt op den duur tot brandend maagzuur en/of pijnlijke gewrichten (reuma). En ook hier geldt natuurlijk weer: Ga eerst met je lichamelijke klachten naar een (huis)arts. Als je snel neigt naar piekeren en last hebt van de zorgen die je beïnvloeden helpt Combinatie 2 je deze zorgen beter te dragen zodat je weer vertrouwen in de toekomst hebt.

Inhoud: 30ml.

Samenstelling: Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 20% v/v

 

 16,50 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu