Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Combinatie 7 - Bloesem Essence

Combinatie 7, bloesem remedie 30ml.

Combinatie 7 bestaat uit de volgende bloesem remedies:

Koningin van de Kusten, Balans, Houttuynnia Cordata, Star of Bethlehem, Vuurdoorn, Koraalcactus, Bescherming en Indische Amandel.

Kernbegrippen van deze combinatie zijn:
Beter om te kunnen gaan met onrecht; rust in het hoofd; uitgerust opstaan; troost; overenthousiasme. Combinatie 7 De heftigheid van wat er gebeurt in de wereld wordt “gefilterd” en daardoor lijd je er minder onder. Het maakt alles wat zachter waardoor je minder “hartzeer” hebt. De niet aflatende inspanning verandert in meer innerlijke rust waardoor je geestelijk minder moe bent. De “knop” van malende gedachten wordt stopgezet en daardoor kun je sneller de slaap kan vatten. De pijn van oud zeer, oude trauma’s en (oud) verdriet verdwijnt. Je bent beter opgewassen tegen de gebeurtenissen van alle dag die door middel van alle media binnenkomt. Combinatie 7 heeft een relatie met de hartmeridiaan dus met het  orgaan Hart. Een disbalans hierin kan slaapstoornissen geven en tevens hevige onrust, prikkelbaarheid, zelfs hysterie, depressies, lusteloosheid, vergeetachtigheid.

Inhoud: 30ml.

Samenstelling: Bronwater met energetische imprint van trillingen van planten met alcohol ter conservering alcoholpercentage 20% v/v

 

 16,50 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu