Gratis verzending boven €95,-
Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden.

Levering in Nederland, België en Europa

Seven Essentials - complete 10ml. set

Seven Essentials complete set 10ml

Complete 10ml. set
De set Seven Essentials bevat alle 7 stock flesjes inclusief 3 lege mixing bottles.

De Seven Essentials zijn niet zomaar remedies. Ze hebben heel veel te maken met de ‘Oerbron’, en daardoor kunnen ze enorm heftig werken. Nu is ‘Oerbron’ misschien voor sommigen een wat vaag begrip en het is niet zo gemakkelijk uit te leggen. Eigenlijk komt het erop neer dat er geen woorden zijn om dit begrip uit te drukken. Om toch een poging te wagen: het gaat om de beschaving vanuit de kern. Vanuit de Bron. Nogmaals: dit zijn alleen maar woorden en de Seven Essentials gaan veel verder dan dat.

Micha adviseert dan ook om bij het kiezen van deze remedies vooral gebruik te maken van je gevoel. Hij heeft deze remedies gemaakt omdat hij zag dat de wereld heel snel achteruitholt doordat mensen steeds minder beschaving kennen. Dat leidt er volgens hem toe dat er roofbouw wordt gepleegd op de aarde en misbruik wordt gemaakt van haar gulle gaven. De leefomgeving van alles wat zich op de aarde bevindt wordt vergiftigd. Micha ziet het daarom als de hoogste prioriteit dat er bewustwording op gang komt – een bewustwording die je als mens in essentie al bij je draagt maar die wakker moet worden.

Een mooi voorbeeld is een vergelijking tussen het vormgeven van je leven en het bouwen van een huis. Voor het laatste zorg je dat je de juiste bouwmaterialen voorhanden hebt, zoals beton en specie. Behalve de muren en de ramen is het ook belangrijk dat je er een dak op plaatst. Als het huis klaar is kun je graffiti gebruiken om de buitenmuren vol te kliederen of je brengt een subtiele laag verf aan. Het is een keuze. Zo kun je je leven opbouwen met alles wat daarin nodig is om te functioneren in de maatschappij: een opleiding, werk, je familie- en vriendenkring. Je  kunt daaraan toevoegen dat je vloekend door het leven gaat of dat je altijd een warm woord voor de ander over hebt. Er is altijd een keuze.

Micha pleit ervoor om terug te gaan naar de fundering van de mensheid, dat is de plek waar ook innerlijke beschaving en innerlijke wijsheid in thuishoren. Kennis is overal aanwezig, maar het is de kunst om deze te concretiseren, om deze een vorm te geven. Kennis zorgt voor de aanleg van verschillende verbindingen in je hersenen zodat daar cellen gaan samenwerken. Want je hebt verbindingen nodig om kennis te bevatten.

Een voorbeeld van de werking van een van de Seven Essentials is die van de Taj Mahal, die voor innerlijke compassie staat. Als je ziet hoe mensen met elkaar omgaan, dan valt het je op dat wie iets voor een ander doet, daar meestal een wederdienst voor verwacht. Dit patroon speelt zich vaak zelfs op een onbewust niveau af. ‘Voor niets gaat de zon op’ is een gevleugeld gezegde. Volgens Micha zijn we hierin voorbij geschoten aan ons doel als mens. Zo repareren we scheuren in het huis terwijl we eigenlijk de fundering zouden moeten aanpakken. Deze diepe gedachten brachten Micha ertoe om de Seven Essentials te maken. En het is naar zijn idee de hoogste tijd, want waarden en normen brokkelen in hoog tempo af. Zo erg dat de mensheid bezig is met zelfvernietiging. Er zijn haat, onbegrip en gebrek aan passie.

Het viel Micha op dat als hij aan mensen vroeg of ze plezier hadden in hun werk, hij steevast als antwoord kreeg dat ze dat beslist niet hadden, maar dat ze geld wilden of moesten verdienen. Het werd hem duidelijk dat die mensen de verkeerde afslag in hun leven hadden genomen. Toen kwam de gedachte in hem op om iets te maken dat aan de fundering van het mens-zijn werkt. Het was september 2010. Als kind was Micha al anders dan de andere kinderen op school. Hij was hoogsensitief en zoals zo vaak met dergelijke kinderen het geval is, werd hij gepest. Dat was een reden dat hij school niet leuk vond. De andere reden was dat hij wat hij er leerde gewoon niet interessant vond.

Op de middelbare school dacht hij dat er veel meer in het leven moest zijn dan wat hij daar voorgeschoteld kreeg. Hij vond het allemaal zo kunstmatig. En hij vroeg zich bij alles af wat nou werkelijk de waarheid was. Ook nu vraagt hij zich dat nog geregeld af wanneer hij nieuwsberichten hoort. Hij las een keer een artikel over buitenaards leven. Daarbij werd gesteld dat de National Security NSA in Amerika onder druk heeft vrijgegeven dat ze contact hebben gehad met buitenaards leven.

Voor Micha is het duidelijk: onze samenleving is gebouwd op fictie. Vroeger werd nog gesteld dat de kerk alwetend was, maar die tijd is voorgoed voorbij. In 1867 beschreef James Clerk Maxwell op mathematische wijze de AM-frequentie. Pas in 1887 toonde Heinrich Hertz de AM-golven in zijn laboratorium. Door deze ontdekking kwamen mensen te weten wat er aan de andere kant van de wereld gebeurde. Wanneer Micha dat gegeven doortrekt naar de tegenwoordige tijd, dan komt hij tot de conclusie dat de mensheid nu juist heel veel informatie wordt onthouden. Tegenwoordig heeft iedereen bij wijze van spreken alle informatie tot zijn beschikking, maar die informatie wordt wel gescreend. Hoe verder de tijd vordert, hoe minder toegang we krijgen tot werkelijke informatie, dus over hoe de zaken écht in elkaar zitten. Het komt erop neer dat mensen in een soort angst- en onzekerheidsbox terechtkomen. En dat terwijl de werkelijkheid zo groot is en mensen het recht zouden moeten hebben hun eigen stuk in het leven te ontdekken.

Om deze redenen is zijn visie dat de tijd nu rijp is om ‘werkelijke’ kennis openbaar te maken: kennis over wie we echt zijn en waar we vandaan komen. Net als toen de mens voor de eerste keer een radio kreeg en zich daardoor meer bewust werd van de wereld om zich heen. Een soortgelijk proces is nu weer nodig, maar dan met andere, echte informatie.

De Seven Essentials gaan over de ‘waarheid’, zoals Micha die heeft opgevangen bij de zeven wereldwonderen. Daarbij zegt hij uitdrukkelijk dat het niet om de bouwwerken op zich gaat, zoals over de Eiffeltoren of de brug over de Po. Dat zijn slechts technische hoogstandjes. Nee, bij de wereldwonderen gaat het om de intentie waarmee ze zijn gebouwd. Ze zijn kenmerkend voor de mensheid. En dat is de reden dat hij ermee aan de slag wilde. Bovendien wist hij dat hij daarmee kon bewerkstelligen wat hij voor ogen had: grotere bewustwording voor de mensheid. Daarvoor maakt hij gebruik van de gave waarmee hij geboren is. Zo wist hij als kind al wanneer hij kennismaakte met anderen of ze zuiver waren in hun bedoelingen of niet. Overigens zijn bijzondere gaven een eigenschap van zijn familie, want mijn vader was in staat om natuurgeesten in de tuin waar te  nemen en was erg met ze verbonden. Mijn papa zei in 2004 al tegen hem: ‘Micha, gebruik je gaven voor de mensheid, het zit namelijk in je.’

Die boodschap heeft wat bij Micha in gang gezet. Destijds niet bewust, maar later wel. Nu is het vanzelfsprekend geworden dat hij dit werk doet en hij vindt het geweldig wat hij ermee kan bereiken. Door de boodschap van zijn opa is hij zich ervan bewust geworden dat wat hij kan  maken zo veel invloed heeft op mensen dat ze er beter van worden, zowel in fysiek als in spiritueel opzicht. Het zijn geen lapmiddelen in de trant van ‘er is een scheur in de muur en die ga ik dichtmaken’. Nee, met de Seven Essentials ga je terug naar de basis.

 107,95 incl. btw

Hulp Nodig? Bel ons gerust op:
+31(0)206593228 - Ma-Vr 9.00-17.00

Stuur ons een email:
[email protected]

Werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending NL bij orders boven €95,-

crossmenu